Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tops1/public_html/qa-include/app/format.php on line 384
 Кредисимо - БЪРЗ КРЕДИТ онлайн удобен заем до 4000лв - Tops.bg
Сайта към момента е в процес на изграждане и е ограничен - Скоро ще заработи отново
0 одобрения 0 неодобрения
427 прегледа
добавена в Бързи пари онлайн от

кредит credisimo   Бърз кредит онлайн!  

промоция

Част от потфолиото на Кредисимо:

Ако си лоялен клиент и погасяваш вноските си навреме, за всеки следващ заем получаваш отстъпки от оскъпяването

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕФИНАНСИРАНЕ

Credissimo до заплата  - удобен заем до 800 лева,

НОВО! Безлихвен 1-ви заем вече до 45 дни

 Твоят 1-ви и всеки 5-и заем Credissimo до заплата до 800 лв.* с 0% лихва върнеш заема в гратисен период до 30 дни в зависимост от избрания период на револвиране

Имам нужда от още информация »

Възможност за удължаване на периода

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти. В случай, че на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем, можеш да платиш само оскъпяването за периода.

Представителен пример: Взел си 200 лева, с период на изплащане 15 дни. Ако на 15-тия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти за нови 15 дни. Така можеш да отлагаш изплащането на главницата (200 лева) неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.

Credissimo плюс  - удобен потребителски кредит до 4000 лева, с възможност за изплащане на месечни вноски КРЕДИТ до 4000 лв. от 3 до 24 месеца. Можеш да разсрочиш вноските по твоят заем Credissimo плюс от 3 до 24 месеца, както е най-удобно за теб. Кредитните специалисти на Credissimo ще ти помогнат за определяне на индивидуалния ти погасителен план, съобразен с твоите възможности и желания. Ако плащаш вноските коректно и в срок, можеш да получиш нов кредит, преди да си изплатил текущия. КАНДИДАТСТВАЙ


Каталог фирми bk

Бързи кредити

1 мнение

0 одобрения 0 неодобрения
мнение от

Кредисимо онлайн бърз кредит - как се изпраща заявка?

Попълваме формата правилно и кликваме на вземи парите сега. Ще ни се отвори нов прозорец където ще трябва да нанесем КОДА който ще получим на Телефона си като SMS……….. Даваме изпрати и сме изпратили заявката! ВАЖНО: Всички документи ще ни бъдат изпратени на посоченият EMAIL адрес!

* Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 800 лева и избран период на револвиране до 30 дни за първи и всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева.

Имам нужда от още информация »

** Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешните правила на Credissimo. За заявяване на суми от кредитния продукт Credissimo до заплата над 800 лева и Credissimo плюс над 3 000 лева е необходим активиран клиентски профил.

И още – през твоя профил вече можеш да заявяваш по-високи суми.

...