Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tops1/public_html/qa-include/app/format.php on line 384
 Бързи пари - Визитка на Уеб Брокер - Tops В и О
Сайта към момента е в процес на изграждане и е ограничен - Скоро ще заработи отново
+1 глас
1.2k прегледа
добавена в 7.бг от 1 флаг

 услуги 

За всички които имат желание и стемеж за допълнителни доходи!

Абсолютно всеки който има желание и притежава добри компютърни умения, може да опита да спечели допълнителни доходи, извършвайки дейност като "Уеб Агент" или "Уеб Брокер". Включвайки се към общата мрежа всеки може да печелите работейки изцяло за себе си под патентованите марки "Бързи пари " и " Магазин за кредити" .

Какво Ви трябва за да бъдете агент или "Уеб Брокер"?

Необходимо е да имате достъп до подходящо устройство(компютър, лаптоп, телефон) и връзка с интернет!

webbroker

Какви ще бъдат вашите ползи, какво ще спечелите:

1.Ще имате възможност да печелите от много продукти и услуги предлагайки ги онлайн.

2.Като "Уеб Брокер' ще можете да се възползвате както Вие, така и вашите приятели и потенциални клиенти от всички комисионни или бонуси предлагани от различните компании.

3.В случай че се нуждаете от кредит, застраховка, инвестиция  или  друг тип услуга ще можете да се възползвате, като получите атрактивни отстъпки-комисионни за това.

Уеб Брокер

БЪРЗИ ПАРИ! Важно ли е да си поставим реалистични цели?

Всички ние бихме се радвали да печелим четрицифрени доходи работейки като уеб брокери в офиса си или в дома си. Това не е нереалистична цел в дългосрочен план. Предлагаме достатъчно много програми за печелене на пари. Проблемът е, че по голямата час от нас си мислят, че извършвайки дейност съвместно с нас като франчайз партньори ще започнат да печелят много бързо пари, бързи пари в рамките на няколко месеца. Когато не постигнат това свое очакване веднага, те се обезсърчават и впоследствие обикновенно се отказват. Някой все пак остават да работят заедно с нас като мобилни агенти. Поставянето на реалистични цели не означава, че не може всеки да си мечтаете. Вместо това означава да разчупите тези големи свои мечти на малки парчета и да разберете какви краткосрочни стъпки и действия са необходими, желателни, а и задължително трябва да предприемете, за да постигнете дългосрочен успех с дейноста си като Уеб Брокери .

На първо място, трябва сами да си определите точно какви са вашите дългосрочни цели започвайки и упражнявайки тази вид дейност. Къде се вписват те в желаното от вас бъдеще? Това е нещо, което в крайна сметка се надявате да използвате като основен източник на доходи или го виждате само като допълнителни доходи? Трябва да сте наясно с размерът на усилията, които ще трябва да вложите, за да сте удовлетворени от работа си. Размерът на усилията които всеки смята да направи ще бъде различен в зависимост от от това как смятате да работите на пълен работен ден или почасово, само за да спечелите малко пари в брой или пък се стремите към по сериозни приходи. Един от основните въпроси - Вие самите ли ще развивате поне в началото дейността или ще разчитате това да прави някой друг вместо вас срещу заплащане.

Ако не притежавате никакъв популярен продукт или нямате все още развит някакъв дори и сравнително малък бизнес, брокера може да ви бъде по-скоро полезен при начинът на търсене на комуникация с нови клиенти, отколкото да е основният ви източник на доходи, но не би трябвало да се надявате да бъде основният ви източник на приходи. Ако наистина сте решили да се занимавате с тази дейност на пълен работен ден, от самото начало трябва да я третирате като работа с неопределено работно време; Присъединили ли сте се към нас като страничен проект, желателно е да отделите повече време, за да можете да постигнете по големи успехи.

Смятате да работите единствено и само с клиенти в магазина или офиса си - направете така, че всеки клиент да препоръча услугите ви на своите близки и познати. Не е задължително да напечатате супер луксозни скъпи брошури. Достатъчно е да дадете на всеки посетил ви клиент обикновенна визитка с услугите които извършвате. Помислете и за приятелите си в социалните мрежи.

Имате желание да работите и да получавате запитвания по телефона или онлайн - Публикувайте безплатни обяви в интернет, като не забравяйте да посочите телефон за връзка с вас.  

Притежавате собствен сайт и имате желание да бъдете наш партньор - това е чудесно, можете да го използвате и да сложите връзка към нашият фирмен сайт, по точно към информацията която се отнася за вас в секция контакти - ние ще сложим обратна връзка към вашата страница което ще ви донесе много ползи , както и покачване на рейтинга в интернет и от там по добро позиционизиране в търсачките.  На вашият сайт при желание от ваша страна ще имате възможност да вградите код с формата за кандидатстване като начало на нашият най - добър партньор София Комерс Кредит Груп и да получавате комисионни за всяко одобрено искане  за бърз потребителски или ипотечен кредит на клиент изпратен онлайн чрез вашата страница

Нямате си собствена страница в интернет - не се колебайте да ни пишете и да ни изпратите няколко думи относно дейноста на вашата фирма и повече за вашият бизнес. При изявено желание от ваша страна, ние бихме могли да се ангажираме и да ви направим безплатно ваша собствена фирмена страница от рода на https://www.113.bg/smolyan/  , ако не ви харесва и искате друг ваш собствен домей можем да ви бъдем от полза, при желание ще ви помогнем да си регистрирате такъв, ще ви трябва и хостинг както и някой други продукти.

магазин за бързи кредити онлайн

Магазин за кредити: fast-money-krediti.shop 

Моля влез или се регистрирай за да използваш пълните възможности на сайта.

28 прелагани услуги

14 мнения

718 потребителя


Топс България
Сайта към момента е в процес на изграждане и е ограничен - Скоро ще заработи отново !
...