Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tops1/public_html/qa-include/app/format.php on line 384
 Магазин всичко за инвалида - Помощни средства - Tops В и О
Сайта към момента е в процес на изграждане и е ограничен - Скоро ще заработи отново
+1 глас
1.2k прегледа
добавена в Медецински от

нова мед   

Магазин всичко за инвалида

слухови апаратиинвалидни колички, ортопедични обувки

От магазина на фирма Новамед можете да заявите всичко на най добрата цена!

Ние използваме целия си многогодишен опит за да помагаме на нуждаещите се да комуникират и да водят един по добър и приятен и  живот.Ще Ви дадем компетентни практични съвети. 

Ще получите и специална отстъпка при заявка онлайн!

Заявете сега и вземете БЕЗПЛАТНО от нас продукта от който се нуждаете!

1 мнение

+1 глас
мнение от
 
Най-добрата Фирма

Вие имате право на избор от коя лицензирана фирма ще закупите медицинските изделия и помощни средства, като за избора няма значение в кое населено място е фирмата. Възползвайте се от правото на избор което Ви дава нашия сайт, за да изберете най-подходящата конструкция и модел помощното средство. Помощните средства са с гаранционен и извън гаранционен ремонт. В тази връзка осигуряването му е много важно. Например: инвалидните колички са с 6 години експлоатационен срок и в продължение на този срок нямате право на друга. При възникнали проблеми с експлоатацията, ремонта и други проблеми се свържете с нас по телефон или имейл!  Виж повече..

коментиран от

Важно!!! Времето за отпускане на финансова помощ, считано от подаване на молбата в ДСП, заедно със изисканите от закона приложения към нея, до получаването на помощта, може да отнеме около 2 месеца.В тази връзка, при наличие на собствени средства, всяко едно помощно средство може да се закупи предварително, като се плати съответната му цена (целевата помощ). След като се издаде заповедта на ДСП за отпускане на финансовата помощ, парите се планират от бюджета и сумата се възстановява.
За подробности как може да стане това и тази покупка да бъде призната от Дирекция “Социално подпомагане“ свържете се с нас.

28 прелагани услуги

14 мнения

718 потребителя


Топс България
Сайта към момента е в процес на изграждане и е ограничен - Скоро ще заработи отново !
...